Susie’s 12th Birthday

IMG_2398.JPG 매운 잡채. 양파, 당근, 오뎅 등을 볶다가 양념 (고추장, 고추가루, 간장, 설탕, 마늘 등)을 넣고 볶다가 오래 불려놓은 당면을 넣고 마무리.

IMG_2399.JPG생선전과 감자전. 감자를 잘게 채 썰어 부침가루 한 숟가락을 넣고 소금으로 간한뒤 부친다. 양파를 넣어도 좋다.

IMG_2402.JPG갈비

 

IMG_2400.JPG돼지 김치 두부 조림

IMG_2403.JPG그 외 밥과 미역국

IMG_2411.JPG

IMG_2414.JPG

IMG_2413.JPG지호네 가족이 사다 준 아이스크림 케익과 함께….수지야, 생일 축하해~~~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s